duminică, 28 august 2016

România

 Iată ca am ajuns chiar sa fim sclavi in propria țara , un subiect pe care toata lumea vrea sa-l evite ca doar așa nu vor isca o revolta reala , adevarata in România sau panica in randul conationalilor ( dar , iar cu cine sa faci ceva cand lumea credula si fudula s-a resimțit in ceea ce privește starea in care se afla si vor spune , ce sa facem ... oricum , nu stam ca prostii ca altcineva sa ne rezolva problemele).


Așadar , conform unui studiu al celor de la Transnational institute ( din 2015 ) arată ca străinii dețin terenuri in România pe o suprafața de 5.3 milioane de hectare ( din totalul de 13.3 de hectare , cum se presupune ca ar avea România) . Pai, ce sa mai spui ... ca am ajuns sa ne batem joc de propria existența ( ca vom devine slugile corporațiilor , deja suntem; deci , nu mai rămâne decât sa ne aplecam in fata lor si sa-i pupam in pula sau in cur sa ne dea si noua ceva ca sa nu murim de foame ). Ca , zdrentele masculine care de 26 de ani încoace ne vând ca pe scobitoare si bețișoare fara ca noi sa ne împotrivim ( nici măcar , REPET... nu vrem sa vedem realitatea din jurul nostru , mulți trăim intr-o Românie din care nici nu mai știm daca e de folos sa facem ceva sau plecam cu toții la cules de căpșuni , la spalat de funduri bătrânilor in străinătate , la prestat cu curul sau cu pizda cat si : vor spune unii ca au o meserie foarte plătită si respectabila ( dar ce morții tai cu o meseria ta si cu onoare si demnitate nu vrei sa faci nimic pentru neamul tău ).

 Unii mai cred ca totul e pierdut ... ori ne supunem in totalitate si ne va fi bine ( adica vor avea grija de noi corporațiile , străine si ne vor da câte o muie gratis daca plătim pentru alte doua ) si cu mentalitatea multora care reiese ca mai bine stam cuminți , frecăm cariciul ca dupa aia vine si rasplata ( o cana cu sloboz) .... am ajuns sa nu avem pamant . Așa zișii investitori străini nu doar ca au cumpărat terenurile arabile , pădurile dar pe parcurs au construit pe acele terenuri centre comerciale ( evident ca sa aiba unde sa vinde alimente , produse din urma producției terenurilor noastre ale noastre sau importate din alte tari . Mai , ca-mi vine sa-i iau de grumaz pe toti idioții planetei ( noi , românii fiind pe primul loc ) , cum pizda ma-sii putem fi așa de pasivi si indolenți .


 Iată doar câteva exemple de firme, companii , corporații care dețin terenurile , pământul nostru : Maria grup ( un grup de profitori libanezi, cică mari specialiști in agricultura ... evident, doar in țara noastră sunt specialiști )... si ce credeți ca fac ăștia cu producția obținută de pe terenurile noastre , exporta in Orientul mijlociu sau Africa de est ( clar , nici nu se pune in discuție ... ajuta țările nevoiașe , dupa cum știm in acele tari pământul este mai mult acoperit cu nisip .... ce , doar credeați ca scot profituri uriașe de pe urma a circa 65000 de hectare , ați înnebunit .... iar noi ca de obicei ne alegem cu muia , la multe înainte ). Alta firma , același rahat .... Bardeau Holding care dețin terenuri , in jur de 21000 sau mai mult in vestul României . La fel , cei de la Generali si cu divizionara Genagricola au comasat in jur de 4500-5000 de hectare . Asta, e o nimica toata pe lângă cat pamant , teren agricol , arabil sau forestier aparțin multinaționalelor ; si ca o mică idee va dau niște nume: smithfield ferme, interagro , Emiliana west rom, comcereal, intercereal movila, Oltyre, zolhindustrie , transavia , pioneer HI, agri delva serv si lista poate continua pana la nesfârșit . Mai exista multinaționale care doar dețin terenuri pentru arenda sau pentru firme ale lor subsidiare care produc cu totul altceva ( iar principalii actori , investitori provin din Europa occidentala in care mulți din România plec sa le slujească ca ultima speța de oameni).



   Nu , ca asta ar fi totul ... dar mulți servesc intereselor străine ( de la politicieni pana ultimul amărât funcționar sau român) cei care stau in România , vor un trai mai bun dar atata reușesc sa facă sau doar  atata stiu... ca daca dai din cur si ți-o iei la propriu cat si la figurat muie , nu vei duce lipsa de nimic. Deci , ca atare am ajuns unde suntem si unde capul nostru ne-a adus fara doar si poate singura soluție care mai rămâne e sa vine un potop sa curată ( măcar in România ) , prostimea nula inexistenta in a înțelege mersurile ( si nu cele ale trenurilor ) ci cum sta treaba cand vrei doar sa fii sclav iar alții sa te futa pe unde te prinde ( la italieni , francezi , germani , olandezi , americani etc. ) .... ca sa înțelegi , dați doar o dovada de lașitate si meschinitate daca aveți deschidere doar către meleagurile altor puli si sa nu aveți grija de a voastră . Halal oameni , cu așa specimene ți-e greață sa-i omori sau pur si simplu le-ai face un bine lor ; totuși , pentru binele comun si pentru urmașii nostri , care ar fi soluția? Sa pierim cu toții ca așa nu va mai exista nimic si pentru nimeni , in afara de pamant!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu